Scouting Malden - Sponsoring

Sponsoring

Scouting Malden is een groep die werkt met louter vrijwilligers en een klein budget. Het onderhoud van de blokhut en het terrein brengt jaarlijks de nodige kosten met zich mee. Daarnaast willen we natuurlijk leuke dingen doen met de kinderen, maar alleen al een museumbezoek kost meer dan het maandelijkse speltak-budget!

Scouting Malden is dan ook heel blij met personen of organisaties die ons een warm hart toe dragen en ons willen ondersteunen.

PLUS Verbeeten

Onder het motto ‘goed voor elkaar’ kan Scouting Malden tegen gereduceerde prijs, inkopen doen bij  PLUS Verbeeten. Eigenaar Jan Verbeeten: “PLUS Verbeeten staat als lokale supermarkt graag met beide benen midden in de gemeenschap.

Naast het aanbieden van veel streekproducten is het samenwerken met het verenigingsleven een belangrijke pijler binnen ons beleid. Op deze manier laten wij onze lokale en maatschappelijke betrokkenheid zien, daarbij voelen wij ook een groeiende gunfactor vanuit de leden van de betrokken clubs. PLUS Verbeeten Geeft meer… meer lokale betrokkenheid”.

Rabobank

De recente verbouwing en vernieuwing van het sanitair werd mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Rijk van Nijmegen.

Plaats je tekst hier...