Scouting Malden - Verhuur

Verhuur pagina

Let op! De blokhut wordt uitsluitend verhuurd aan Scoutinggroepen en basisscholen!

`De Wervelwind` is een grote blokhut met veel mogelijkheden.
De blokhut heeft een boven- en benedenverdieping. Uitsluitend de benedenverdieping wordt verhuurd.

Beneden in de blokhut zijn 4 ruime lokalen, waarvan 2 gescheiden zijn met een schuifdeur. Deze  ruimtes zijn dus erg makkelijk aan elkaar te koppelen zodat je een grote eet- of slaapzaal maakt.

De keuken is nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd.
 Deze is voorzien van een koel/vries-combinatie, een 6 pits fornuis met oven, magnetron, koffiezet  apparaat en waterkoker. In de keuken is ook een kast met borden en bekers die speciaal voor de  huurders beschikbaar zijn.

De natte groep is recent vernieuwd. Er zijn 2 toiletten, 2 douches en 2 urinoirs. Verder is er een  grote wasbak voor ca. 6 personen.

Naast het gebouw is een kampvuurplaats. Deze is door een houten omheining afgesloten van het  speelgebied. Binnen de kampvuurplaats staan houten bankjes.

(klik op de afbeeldingen voor een vergroting)

De Wervelwind bevindt zich aan de rand van een groot bos. Het bos leent zich prima voor het spelen van spellen. In het bos is gemakkelijk een spelgebied uit te zetten door de vele zandpaden.
Op 3 minuten lopen van de blokhut ligt een groot grasveld, waar wij gebruik van kunnen en mogen maken. Het is echter niet de bedoeling dat hier gekampeerd wordt.
Naast het bos en het veld is ook de woonwijk op loopafstand, dit is erg prettig voor het spelen van een vossenjacht bijvoorbeeld.

De blokhut ligt op fietsafstand van een winkelcentrum met alle benodigde winkels, als een supermarkt, drogist, bakker, kleding- en speelgoedwinkel.

Veiligheid: De blokhut wordt gecontroleerd op waterkwaliteit door een professioneel keuringsbedrijf. Certificaten zijn aanwezig. Tevens is de blokhut, zie tekening of lay-out hierboven uitgerust met blusdeken in de keuken, EHBO kist en is voorzien van door bedrijf gecontroleerde brandblussers en een brandslang in de grote hal. De brandweer houdt op regelmatige basis een controle.

De kosten voor het huren van de blokhut zijn als volgt:
Tarief voor kalenderjaar 2021 is € 6,60 p.p.p.n met een minimum van € 132,00 per nacht.
Daarnaast wordt een borgsom van € 100,00 in rekening gebracht.

In principe is de aankomst vanaf 13 uur en vertrek uiterlijk 11 uur, in overleg zijn andere tijden mogelijk.

In Malden, gemeente Heumen, hebben wij speciale voorbedrukte vuilniszakken voor restafval, deze zijn voor het verhuur aanwezig en kosten € 1,25 per zak. Plastic en blik in speciale gratis doorzichtige zakken. Beide zijn te krijgen bij de lokale supermarkten. Papier wordt apart ingezameld. Als u deze kosten niet wilt betalen, zult u al het afval mee naar huis moeten nemen.

Mocht u gebruik maken van de telefoon dan zullen wij hier een vergoeding voor vragen. Dit bedrag wordt verrekend met de borgsom, evenals eventuele schaden of extra schoonmaakkosten.

WiFi is aanwezig tijdens de verhuur periode en inbegrepen in de huurprijs. De snelheden zijn beperkt tot een telefoonverbinding (max 50MB/s download 10MB/s upload). Dit is voldoende voor wat op te zoeken op internet. Gamen wordt hiermee erg lastig.

Post, ansichtkaarten voor de kinderen tijdens de verhuurperiode worden vaak niet bezorgd, maar als u “Scouting, Haver 47, 6581 RB MALDEN” adresseert dan wordt het persoonlijk door de beheerder gebracht.

Supermarkten bezorgen wel op “Bosweg 12a, 6581 KR MALDEN”.

Op de huurovereenkomst zijn de Algemene Bepalingen van Scouting Malden, vastgesteld op 24 februari 2000, van toepassing. hier te lezen.

Op het afgesproken tijdstip zal de  beheerder u de sleutel en verhuur map met alle essentiële informatie overhandigen en een instructie rondleiding geven.

Bij vertrek wordt samen met de beheerder de blokhut gecontroleerd, het aantal gebruikte vuilniszakken, eventuele extra schoonmaakkosten en schaden.

De eindafrekening vindt plaats via de bank, de borg wordt terug gestort minus de gemaakte kosten die samen met de beheerder zijn vastgesteld.

Heeft u interesse in het huren van onze blokhut?
Neem dan contact op met de verhuurder, dit kunt u doen door te mailen naar:

verhuur@scouting-malden.nl of 06 222 777 30