Scouting Malden - Verhuur

Verhuur pagina

Let op! De blokhut wordt uitsluitend verhuurd aan Scoutinggroepen en basisscholen!

`De Wervelwind` is een grote blokhut met veel mogelijkheden.
De blokhut heeft een boven- en benedenverdieping. Uitsluitend de benedenverdieping wordt verhuurd.

Beneden in de blokhut zijn 4 ruime lokalen, waarvan 2 gescheiden zijn met een schuifdeur. Deze  ruimtes zijn dus erg makkelijk aan elkaar te koppelen zodat je een grote eet- of slaapzaal maakt.

De keuken is nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd.
 Deze is voorzien van een koel/vries-combinatie, een 6 pits fornuis met oven, magnetron, koffiezet  apparaat en waterkoker. In de keuken is ook een kast met borden en bekers die speciaal voor de  huurders beschikbaar zijn.

De natte groep is recent vernieuwd. Er zijn 2 toiletten, 2 douches en 2 urinoirs. Verder is er een  grote wasbak voor ca. 6 personen.

Naast het gebouw is een kampvuurplaats. Deze is door een houten omheining afgesloten van het  speelgebied. Binnen de kampvuurplaats staan houten bankjes.

De Wervelwind bevindt zich aan de rand van een groot bos. Het bos leent zich prima voor het spelen van spellen. In het bos is gemakkelijk een spelgebied uit te zetten door de vele zandpaden.
Op 3 minuten lopen van de blokhut ligt een groot grasveld, waar wij gebruik van kunnen en mogen maken. Het is echter niet de bedoeling dat hier gekampeerd wordt.
Naast het bos en het veld is ook de woonwijk op loopafstand, dit is erg prettig voor het spelen van een vossenjacht bijvoorbeeld.

De blokhut ligt op fietsafstand van een winkelcentrum met alle benodigde winkels, als een supermarkt, drogist, bakker, kleding- en speelgoedwinkel.

De kosten voor het huren van de blokhut zijn als volgt:

€5,80 p.p.p.n met een minimum van €116.00 per nacht.
Daarnaast wordt een borgsom van €100.00 in rekening gebracht.

In de gemeente Heumen hebben wij speciale vuilniszakken, deze kosten €1.10 per zak. Als u deze kosten niet wilt betalen, zult u het afval mee naar huis moeten nemen.
Mocht u gebruik maken van de telefoon dan zullen wij hier een vergoeding voor vragen.  Dit bedrag wordt verrekend met de borgsom, evenals eventuele schaden.

Heeft u interesse in het huren van onze blokhut?
Neem dan contact op met de verhuurder, dit kunt u doen door te mailen naar:

verhuur@scouting-malden.nl of 024-3580835